Logo Partners voor Jeugd
Online Meet & Greet
/* this display:none thingy is neccessary forfacetwp to work - leave it! */

Bedrijfsondersteuning

Van financiële professionals tot communicatiespecialisten en HR-experts; vanuit ons hoofdkantoor ondersteunen we onze jeugdzorgprofessionals in het hele land vanuit veel verschillende disciplines en functies.

  • Diversiteit aan mogelijkheden
    Voor een landelijke organisatie werken
  • Een goed salaris
    Volgens de CAO Jeugdzorg
  • Blijven ontwikkelen
    Opleidingen en ondersteuning vanuit het expertisecentrum
Bedrijfsondersteuning

Brede ondersteuning van jeugdzorgprofessionals

Een organisatie als Partners voor Jeugd heeft een brede ondersteunende basis nodig om het werk in het primaire proces optimaal uit te kunnen voeren. Jeugdzorgprofessionals hebben computervoorzieningen en -systemen nodig voor onder andere dossierbeheer. Daarnaast ook hulp op gebied van vermogensbeheer en materiële dienstverlening. En ondersteuning bij het werven en selecteren van nieuwe collega’s.

Ook kunnen zij terecht bij team communicatie, dat onder andere adviseert bij het naar buiten brengen van actuele informatie en zorgt dat alle medewerkers goed geïnformeerd blijven. Of bij HR met vragen over arbeidsvoorwaarden of ziekteverzuim. En niet te vergeten een goed georganiseerde salarisadministratie.

Kom bij ons werken

Zo solliciteer je

Wil je bij ons komen werken? Fijn! Solliciteer makkelijk en snel, direct vanuit de vacature. Bekijk hier welke stappen je daarna doorloopt.

 

Wij nemen spoedig contact met jou op. We maken kennis en bespreken kort jouw achtergrond en interesse in de vacature.

Is er een goede match, dan nodigen we je uit voor een nadere kennismaking met directe collega’s en/of managers uit het team. Zo ontdekken we of we echt bij elkaar passen.

Hebben we elkaar écht gevonden? Dan bespreken we de arbeidsvoorwaarden en maken we het officieel: je hebt je nieuwe baan! Gefeliciteerd!

Wij zorgen dat je alle voorzieningen hebt om te kunnen starten. Ook informeren we je over de organisatie en maak je kennis met je collega’s. Veel succes en werkplezier!

Leren en groeien

Ontwikkelen in je vakmanschap

Jij ondersteunt het primaire proces, wij versterken jou in je vakmanschap. Binnen het team staan we voor jou klaar om je te helpen en begeleiden maar een opleiding of training volgen in je eigen vakgebied behoort ook zeker tot de mogelijkheid in overleg met je leidinggevende.

Opleiding en ontwikkeling | Partners voor Jeugd

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsorganisatie van instellingen voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en jeugdhulp: