Logo Partners voor Jeugd
Online Meet & Greet
Laten we kennismaken!

Online Meet & Greet

Heb je interesse in onze organisatie en het werk waar wij ons dag in, dag uit mee bezighouden, máár wil je niet direct solliciteren? Dan nodigen wij jou graag uit voor onze online Meet & Greet. Tijdens deze informatieve sessie delen onze recruiters en ervaren collega’s uit het werkveld mooie en eerlijke inzichten over het werken bij Partners voor Jeugd en de verschillende werkmaatschappijen.

Deze bijeenkomst is interessant voor mensen die: 

  • In het bezit zijn van een SKJ- registratie; 
  • Ernaar streven een SKJ- registratie te behalen; 
  • Een opleiding volgen in de richting van Social Work, Pedagogiek of soortgelijk; 
  • (werk)ervaring hebben binnen het sociale domein/jeugdzorg;
  • Affiniteit/interesse hebben met de jeugdzorg. 
Online Meet & Greet

Leuk je te ontmoeten!

Tijdens een Meet & Greet kun je alvast kennismaken met Partners voor Jeugd en onze instellingen en kom je meer te weten over de functie waarin jij geïnteresseerd bent. We organiseren deze online ontmoeting elke maand, op een doordeweekse avond van 19.30-20.30 uur. Samen met andere geïnteresseerden ontmoet je de recruiter en een vakinhoudelijke collega, die jou alles vertellen over de organisatie, het dagelijkse werk en de mogelijkheden.

Helemaal vrijblijvend

Het kost slechts een uurtje van je tijd en verplicht je tot niets.

Stel direct al je vragen

Kom alles te weten wat je wilt weten, vóór je solliciteert.

Wanneer het jou uitkomt

Ben je er de eerstvolgende bijeenkomst bij of eentje later?

“Na de Meet & Greet had ik een beter beeld van de functie wat heel handig was voor het schrijven van de sollicitatiebrief.”

Anne
Jeugdbeschermer
Q&A

Veelgestelde vragen

In een Meet & Greet krijg je een duidelijk en concreet beeld krijgt van het werken bij ons. De ontmoeting vindt online plaats, dus het is heel makkelijk om aan te schuiven. Zien we je daar?

De Meet & Greet vindt elke maand plaats, op een doordeweekse avond van 19.30-20.30 uur. In het inschrijfformulier zie je wanneer de volgende Meet & Greet gepland staat.

De dagen en het tijdstip waarop een Meet & Greet plaatsvindt staan vast. Je kunt zelf aangeven bij welke bijeenkomst je kunt aanschuiven.

Dan krijg je nog een mail van een van de recruiters met wat aanvullende vragen over je achtergrond en interesse, zodat we ons inhoudelijk kunnen voorbereiden op wat voor jou van belang is. Ook krijg je informatie over de dag en tijd van de online Meet & Greet en natuurlijk de link om deel te nemen.

Je ontmoet een recruiter en een vakinhoudelijke collega, zoals een jeugdbeschermer, jeugdreclasseerder of pleegzorgwerker. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen, maak er gebruik van.

De Meet & Greet vindt plaats via Microsoft Teams. Je krijgt per mail een link toegestuurd om deel te nemen. Via die link kom je direct in de online bijeenkomst.

De Meet & Greet is echt bedoeld als eerste kennismaking om een beter beeld te krijgen van de organisatie en de vacature. Je bent niet verplicht om te solliciteren. Doe je dat wel? Vinden we hartstikke leuk.

 

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsorganisatie van instellingen voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en jeugdhulp: