Logo Partners voor Jeugd
Online Meet & Greet
/* this display:none thingy is neccessary forfacetwp to work - leave it! */

Arbeidsvoordelen

Werk je bij Partners voor Jeugd, een van onze jeugdzorginstellingen of ons expertisecentrum, dan werk je bij een professionele, landelijke samenwerkingsorganisatie met alle voordelen van dien.

Arbeidsvoordelen

Geen voorwaarden maar voordelen

We vinden het belangrijk om onze mensen een goede basis te bieden; een mooie beloning voor het werk dat je doet en de faciliteiten en mogelijkheden om je te ontwikkelen in je vak. Voor het salaris en verlof volgen we de cao Jeugdzorg. Daarnaast bieden we nog een aantal extra voorzieningen zoals werkfaciliteiten, werkplek- en reiskostenvergoedingen.

Je komt te werken in een professionele omgeving waarin je heel zelfstandig je werk zult doen. Jij voegt vanuit eigen kracht waarde toe voor de cliënten en voor de organisatie. We streven naar een prettige, informele en inclusieve cultuur, waarin je jezelf kunt zijn, maar ook terecht kunt bij je collega’s als dat nodig is. Misschien wel het grootste arbeidsvoordeel is ons eigen expertisecentrum Expect Jeugd, voor vakinhoudelijke ontwikkeling en persoonlijke groei.

Dit krijg je als je bij ons werkt

Salaris

Een goed salaris volgens de cao Jeugdzorg

Eindejaarsuitkering

Een eindejaarsuitkering van 8,3% in december

Vakantiegeld

Vakantiegeld van 8%, uitbetaald in mei

Pensioen

Een goed pensioen via Pensioenfonds Zorg & Welzijn

Vakantie

144 vakantie-uren en 56 verlofuren bij een 36-urige werkweek

Vitaliteitsuren

Vanaf je 57ste recht op extra verlofuren

Ouderschapsverlof

9 Weken betaald ouderschapsverlof in het eerste jaar

Zorgverzekering

Korting via jeugdzorgverzekeringen.nl en bruto bijdrage zorgpremie

Werkfaciliteiten

Een laptop en een iPhone om overal te kunnen werken

Thuiswerkplek en -vergoeding

Arbo-verantwoorde werkplek en thuiswerkvergoeding

Reiskostenvergoeding

Trein op basis van 2e klas, km-vergoeding woon-werkverkeer en dienstreizen

Leaseauto

Na 1 jaar mogelijk als je ambulant werk doet (conform intern beleid)

Leren en ontwikkelen

Een eigen expertisecentrum

Jij ondersteunt de gezinnen, wij versterken jou in je vakmanschap. Via ons eigen expertisecentrum Expect Jeugd kun je trainingen of opleidingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Naast vakinhoudelijke trainingen zijn er ook trainingen in persoonlijke vaardigheden die jou helpen groeien in je werk. En waarmee je punten haalt om je SKJ-registratie te verlengen.

Als je bij ons start in een ambulante functie zoals jeugdbeschermer, jeugdreclasseerder, gedragswetenschapper of pleegzorgwerker, dan volg je onze interne leerlijn. Een reeks trainingen waarin veel belangrijke thema’s uit de praktijk aan bod komen. Terwijl je je caseload opbouwt, zet je deze kennis meteen al in. Dat geldt ook voor zij-instromers.

Loop je in de praktijk ergens tegenaan? Dan kun je altijd raad vragen aan ons gespecialiseerde consultatieteam of onze vakgroep juristen. Je kunt tijdens je hele loopbaan gebruik blijven maken van de diensten van Expect Jeugd.

Ruimte voor groei

Waar sta jij over een paar jaar?

Doordat we een eigen expertisecentrum hebben, maar óók omdat we een landelijke samenwerkingsorganisatie zijn, is er ongelooflijk veel ruimte voor ontwikkeling. Aan de ene kant professioneel: je kunt je in de breedte ontwikkelen in je vakgebied of op één of meerdere aandachtsgebieden expert worden. Daarnaast kun je ook doorgroeien naar een ander vakgebied of naar een teamleiders- of managementfunctie. Of misschien neem je deel aan een intern project en help je met jouw kennis de organisatie een stap verder.

Maar ook op persoonlijk vlak kunnen we met je meegroeien. Ga je verhuizen? Zelfs dan is het goed mogelijk om alsnog bij ons én dicht bij huis te blijven werken. Omdat we vanuit zoveel plekken in het land werken. Komen er kinderen? Dan kun je gebruik maken van een ruime ouderschapsverlofregeling en als je dat wilt, kan in goed overleg jouw contract mogelijk aangepast worden.