Logo Partners voor Jeugd
Online Meet & Greet
/* this display:none thingy is neccessary forfacetwp to work - leave it! */

Partners voor Jeugd

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsorganisatie van instellingen voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en jeugdhulp in de vorm van gezinsvormen en opvoedondersteuning.

Partners voor Jeugd

Samen maken we het verschil

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsorganisatie bestaande uit de jeugdzorginstellingen William Schrikker Jeugdbescherming en Jeugdreclassering, William Schrikker Gezinsvormen, De Jeugd- en Gezinsbeschermers én expertisecentrum Expect Jeugd. Met meer dan 1.500 collega’s maken we ons samen elke dag sterk voor de bescherming van kinderen en jongeren in heel Nederland zonder veilige of gezonde thuissituatie. We zijn niet alleen bevlogen en betrokken, maar ook deskundig in ons vak. Via ons eigen expertisecentrum blijven we ons voortdurend ontwikkelen.

Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam ondersteunen we alle mensen die vanuit deze instellingen met en voor de gezinnen werken die onze hulp nodig hebben. Hier vind je de afdelingen Administratie, Verkoopondersteuning, Communicatie, Cliëntbureau, Financiën, HR, Control, Facilitair en ICT en alle bedrijfsondersteunende functies die hieronder vallen. Ben jij op zoek naar zo’n functie en wil je die uitvoeren in een belangrijke maatschappelijke context als de onze?

Waarom werken bij Partners voor Jeugd?

Maatschappelijk relevante werkomgeving

voor de jeugdzorgsector

Prima arbeidsvoorwaarden

de basis goed geregeld

Blijven ontwikkelen

eigen expertisecentrum

Q&A

Veelgestelde vragen

Deze vragen krijgen we vaak, misschien zit die van jou er ook tussen.

Wil je nog méér weten over onze organisatie of een functie? Bel of mail een van onze recruiters. Ze helpen je graag!

Of kom naar een online Meet & Greet.

Partners voor Jeugd is de samenwerkingsorganisatie waar onze jeugdzorginstellingen en ons expertisecentrum onder vallen. Vanuit Partners voor Jeugd ondersteunen we alle collega’s met en voor de gezinnen werken die onze hulp nodig hebben. Dat doen we vanuit verschillende bedrijfsondersteunende afdelingen: Administratie, Verkoopondersteuning, Communicatie, Cliëntbureau, Financiën, HR, Control, Facilitair en ICT. Ben je op zoek naar een functie op één van deze afdelingen? Filter dan in het vacatureoverzicht op ‘Bedrijfsondersteuning’.

Dat hangt af van de functie. In de vacature staat altijd precies welke diploma’s of welk werkniveau er gevraagd wordt voor die specifieke functie.

Vanuit de bedrijfsondersteunende afdelingen ondersteunen we de collega’s in het primaire proces. Je hebt dus geen direct contact met kinderen of jongeren. Als je als jeugdbeschermer, jeugdreclasseerder, pleegzorgwerker of gedragswetenschapper aan de slag wilt, dan solliciteer je bij William Schrikker Jeugdbescherming en Jeugdreclassering, William Schrikker Gezinsvormen of De Jeugd- en Gezinsbeschermers.

Dat kan gemakkelijk via de ‘Solliciteer direct’ button in de vacature waarop je wilt reageren.

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsorganisatie van instellingen voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en jeugdhulp: