Logo Partners voor Jeugd
Online Meet & Greet
/* this display:none thingy is neccessary forfacetwp to work - leave it! */

Expect Jeugd

Expertisecentrum Expect Jeugd ondersteunt en versterkt jeugdzorgprofessionals in hun vak en levert een belangrijke bijdrage aan de sector met onderzoek en projecten.

Expect Jeugd

Kennis en expertise borgen en delen

Expect Jeugd doet onderzoek en ontwikkelt kennis samen met jeugdzorgprofessionals, universiteiten, hogescholen en gespecialiseerde instellingen. We delen onze kennis en ontwikkelde expertise actief, zowel met professionals in het veld als met belanghebbenden bij maatschappelijke organisaties en in de politiek. En vertalen deze naar concrete methoden, tools en opleidingen.

Via ons eigen opleidingscentrum, maar ook met juridisch en inhoudelijk advies en hulp bij morele dilemma’s versterkt Expect Jeugd het vakmanschap van professionals en de kwaliteit van de jeugdzorg. We rusten mensen optimaal toe en ondersteunen waar nodig om kwetsbare kinderen en jongeren adequaat te beschermen en te versterken, zodat zij veilig en kansrijk kunnen opgroeien.

Waarom werken bij Expect Jeugd?

Bijdrage aan de jeugdzorgsector

kwaliteit verbeteren

Diep in de materie duiken

expertise opbouwen

Vakmanschap versterken

jeugdzorgprofessionals ondersteunen

Q&A

Veelgestelde vragen

Deze vragen krijgen we vaak, misschien zit die van jou er ook tussen.

Wil je nog méér weten over onze organisatie of een functie? Bel of mail een van onze recruiters. Ze helpen je graag!

Of kom naar een online Meet & Greet.

Bij Expect Jeugd werken onderzoekers, projectleiders, juristen, opleidingsadviseurs, trainers, kwaliteitsadviseurs en nog veel meer! Kijk voor het actuele aanbod aan vacatures op de vacaturepagina.

Dat hangt af van de functie. In de vacature staat altijd precies welke diploma’s of welk werkniveau er gevraagd wordt voor die specifieke functie.

Vanuit Expect Jeugd ondersteunen we de collega’s in het primaire proces en onderzoeken we specifieke jeugdzorgthema’s. Je hebt dus geen direct contact met kinderen of jongeren. Als je als jeugdbeschermer, jeugdreclasseerder, pleegzorgwerker of gedragswetenschapper aan de slag wilt, dan solliciteer je bij William Schrikker Jeugdbescherming en Jeugdreclassering, William Schrikker Gezinsvormen of De Jeugd- en Gezinsbeschermers.

Dat kan gemakkelijk via de ‘Solliciteer direct’ button in de vacature waarop je wilt reageren.

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsorganisatie van instellingen voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en jeugdhulp: