Logo Partners voor Jeugd
Online Meet & Greet
/* this display:none thingy is neccessary forfacetwp to work - leave it! */

Gedragswetenschapper

De jeugdbeschermers, jeugdreclasseerders en pleegzorgwerkers kunnen rekenen op jouw expertise en ondersteuning. Jij behandelt samen met hen de casuïstiek om hen te helpen in het nemen van beslissingen en de zorgkwaliteit te optimaliseren.

  • Afwisseling en uitdaging
    ondersteuning bij complexe hulpvragen
  • Een goed salaris
    €3.506 - €5.298 (36 uur)
  • Blijven ontwikkelen
    ondersteuning van eigen expertisecentrum
Gedragswetenschapper

Vakinhoudelijk advies voor optimale zorgkwaliteit

De collega’s jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg hebben elke dag te maken met kinderen, jongeren en hun ouders, met complexe problematiek bijvoorbeeld als gevolg van een scheiding of een gezinslid met een LVB. Jij ondersteunt hen, zodat zij hun cliënten zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Daarbij bestaat er geen standaard aanpak, je moet diep in de materie duiken om tot een goed advies te komen voor het gezin en hun specifieke situatie.

Als gedragswetenschapper heb je een breed werkpalet: van primair proces tot onderzoek en beleid. Is er een incident? Dan zorg jij voor een gedegen evaluatie, zodat we ervan kunnen leren en onszelf kunnen verbeteren. Heb je vakinhoudelijke verbeterideeën? Laat ze horen en wie weet help jij ons onze dienstverlening verder te optimaliseren. We waarderen de kennis en kunde die jij meebrengt en geven jou de ruimte om bij te dragen aan de organisatie.

Gedragswetenschapper
Gedragswetenschapper in gesprek

“Ik krijg de kans om strategisch mee te denken en zo echt het verschil te maken in onze zorgverlening. Ik ben blij dat mijn initiatieven ook echt serieus bekeken worden.”

Frederieke
Gedragswetenschapper

“Het voelt goed om de stress weg te nemen bij mijn collega’s. Dat doe ik meestal alleen al door te luisteren en zo de smart te delen.”

Yenora
Gedragswetenschapper

“Wat ik het mooist vind, is dat ik de medewerkers blij maak met mijn ondersteuning en dat daar de cliënten weer blij van worden.”

Martin
Gedragswetenschapper
Kom bij ons werken

Zo solliciteer je

Wil je bij ons komen werken? Fijn! Solliciteer makkelijk en snel, direct vanuit de vacature. Bekijk hier welke stappen je daarna doorloopt.

Wil je eerst meer weten over de functie en de organisatie? Kom dan naar een online Meet & Greet.

Wij nemen spoedig contact met jou op. We maken kennis en bespreken kort jouw achtergrond en interesse in de vacature.

Is er een goede match, dan nodigen we je uit voor een nadere kennismaking met directe collega’s en/of managers uit het team. Zo ontdekken we of we echt bij elkaar passen.

Hebben we elkaar écht gevonden? Dan bespreken we de arbeidsvoorwaarden en maken we het officieel: je hebt je nieuwe baan! Gefeliciteerd!

Wij zorgen dat je alle voorzieningen hebt om te kunnen starten. Ook informeren we je over de organisatie en maak je kennis met je collega’s. Veel succes en werkplezier!

Leren en groeien

Ontwikkelen in je vakmanschap

Jij ondersteunt de gezinnen, wij versterken jou in je vakmanschap. Via ons eigen expertisecentrum Expect Jeugd kun je trainingen of opleidingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Naast vakinhoudelijke trainingen zijn er ook trainingen in persoonlijke vaardigheden die jou helpen groeien in je werk.

Loop je eens vast? Dan denken je collega’s je met alle plezier met je mee. Je kunt ook raad vragen aan ons gespecialiseerde consultatieteam of onze vakgroep juristen. Zo helpen we elkaar.

Opleiding en ontwikkeling | Partners voor Jeugd

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsorganisatie van instellingen voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en jeugdhulp: