Logo Partners voor Jeugd
Online Meet & Greet
/* this display:none thingy is neccessary forfacetwp to work - leave it! */

Adviseur expertisecentrum

Als adviseur werk je binnen één van de vakgroepen: Juristen, Leren & Ontwikkelen en Kwaliteit & Veiligheid, samen met (senior-)adviseurs, projectmedewerkers en onderzoekers.

  • Afwisseling en uitdaging
    advies en methodiekontwikkeling
  • Een goed salaris
    €3.506 - €5.298 (36 uur)
  • Blijven ontwikkelen en groeien
    coaching en training
Adviseur expertisecentrum

Versterking en doorontwikkeling

Expertisecentrum Expect Jeugd draagt bij aan het versterken van het vakmanschap en de kwaliteit in de jeugdbescherming, jeugdreclassering en jeugdhulp. Als adviseur verbind je wetenschappelijke kennis met praktijkkennis en ervaringskennis en vertaal je dit naar concreet toepasbare adviezen, methoden, tools, en opleidingen.

Je draagt bij aan de doorontwikkeling en verdere specialisatie van de methodieken voor, door en met praktijk- en ervaringsdeskundigen. Daarnaast leid je projecten – bijvoorbeeld op gebied van ouderschap en LVB of complexe scheidingen – en zorg je dat deze binnen de afgesproken kaders worden uitgevoerd. Je werkt intensief samen met externe samenwerkingspartners en ziet en benut kansen voor financiering van innovatieve ideeën.

Kom bij ons werken

Zo solliciteer je

Wil je bij ons komen werken? Fijn! Solliciteer makkelijk en snel, direct vanuit de vacature. Bekijk hier welke stappen je daarna doorloopt.

Wil je eerst meer weten over de functie en de organisatie? Kom dan naar een online Meet & Greet.

Wij nemen spoedig contact met jou op. We maken kennis en bespreken kort jouw achtergrond en interesse in de vacature.

Is er een goede match, dan nodigen we je uit voor een nadere kennismaking met directe collega’s en/of managers uit het team. Zo ontdekken we of we echt bij elkaar passen.

Hebben we elkaar écht gevonden? Dan bespreken we de arbeidsvoorwaarden en maken we het officieel: je hebt je nieuwe baan! Gefeliciteerd!

Wij zorgen dat je alle voorzieningen hebt om te kunnen starten. Ook informeren we je over de organisatie en maak je kennis met je collega’s. Veel succes en werkplezier!

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsorganisatie van instellingen voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en jeugdhulp: