Logo Partners voor Jeugd
Online Meet & Greet
/* this display:none thingy is neccessary forfacetwp to work - leave it! */

Student

Volg jij een mbo-, hbo- of wo-opleiding, zoals Social Work, Pedagogiek of (Toegepaste) Psychologie en zoek je een 3e of 4e jaars stage? Kom dan vanaf februari of september bij ons stage lopen!

Studenten

Een stap dichter bij de praktijk

Altijd spannend om het vak dat je op school aan het leren bent in de praktijk uit te gaan oefenen. Gelukkig kun je tijdens je stage rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching van jouw stagebegeleider. Deze stagebegeleider heeft ook contact met jouw stagedocent over de voortgang van je stage. Je kunt bij hem of haar terecht met al je vragen.

Wil je stage lopen bij één van onze instellingen of met een van onze specifieke doelgroepen? We hebben stages op mbo-, hbo- of wo-niveau, die altijd in februari of september starten. Voor minimaal 28 uur per week, gedurende een heel schooljaar. In februari en september vind je alle stagevacatures op de vacaturepagina. Je kunt direct vanuit de vacature solliciteren.

Kom jij bij ons stage lopen?

Bemachtig jij één van onze stageplekken, dan ga je een leerzame tijd tegemoet. We zetten de beschikbare stagevacatures al vroeg open: in februari en september. Je kunt dan via de knop in de vacature direct solliciteren. Staan er geen stagevacatures (meer) open, dan zijn alle plekken vergeven en komen er pas in de volgende ronde nieuwe plekken vrij.

Na je sollicitatie neemt de verantwoordelijke manager zo spoedig mogelijk contact met je op om kennis te maken en je achtergrond en interesse te bespreken. Is er een match? Dan maken we het officieel met een stageovereenkomst. Bij de start van je stage maak je kennis met je stagebegeleider, waarmee je je stagedoelen vaststelt en die contact houdt met je docent.

Q&A

Veelgestelde vragen

Deze vragen krijgen we vaak van studenten, misschien zit die van jou er ook tussen.

Wil je nog méér weten over onze organisatie of een functie? Bel of mail een van onze recruiters. Ze helpen je graag!

Je kunt stage lopen in de jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg, op veel verschillende locaties in het land. Daarnaast bieden we ook stages in ondersteunende functies op het hoofdkantoor, zoals administratie, communicatie en ICT.

Dat kan allebei. We bieden zowel plekken voor een 3e jaars meeloopstage als een 4e jaars afstudeerstage. Je vindt het aanbod in het vacature-overzicht, waar je kunt filteren op ‘stage’. Je kunt ook een open sollicitatie sturen als jouw gewenste stage er niet tussen staat.

Voor de meeste stages in de jeugdzorg geldt dat er een hbo-opleiding gevraagd wordt. Maar daarnaast bieden we ook stageplekken voor mbo- en wo-studenten. Kijk in het vacature-overzicht (filter op ‘stage’) of stuur een open sollicitatie als jouw gewenste stage er niet tussen staat.

Ja, je krijgt een stagevergoeding op basis van de cao-Jeugdzorg. Op dit moment is dat € 400 per maand.

Ja, je kunt je rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching van jouw stagebegeleider. Deze heeft ook contact met jouw stagedocent over de voortgang van je stage.