Stages bij Partners voor Jeugd

Of je nu een stage wilt lopen voor 3 maanden of 12 maanden, het kan allemaal. Wij zorgen voor de juiste begeleiding, zodat jij alle activiteiten op de best mogelijke manier kan uitvoeren.

Je ervaart werkzaamheden uit de praktijk en werkt tegelijk aan de opdrachten vanuit je opleiding. Daarbij krijg je alle kans  om te oefenen, je grenzen te verleggen en fouten te maken. Want daar word je alleen maar beter van.

We hebben verschillende stages, voor verschillende studenten. Of je nu een mbo-, hbo- of wo-opleiding volgt. Klik je in het menu op “vacatures”, dan vind je de stagevacatures die op dit moment openstaan. Wie weet zit jouw ideale plek daar wel tussen.

Een stage als Jeugdzorgwerker

Je ervaart het dynamische werk van de Jeugdzorgwerker. Zo ga je bijvoorbeeld mee naar de jongeren, de gezinnen, het netwerk of de ketenpartners waarmee je te maken hebt. Op andere dagen zit je ineens in de rechtbank of bij casuïstiekbesprekingen en teamvergaderingen. Zo ontdek je wat het werk inhoudt en hoe dat voor jou voelt.

Je stage leidt jou via een stappenplan naar het behalen van je stagedoelen. Zo krijg je verschillende opdrachten of deeltaken, die je zelfstandig uitvoert. Tussendoor praten we bij om te zien hoe het met je gaat.

Actuele stage(s) Jeugdzorgwerker:

Wat krijg jij?

  • Te gekke ervaringen waar je heel veel van leert.
  • Een stagevergoeding van € 250 per maand bij 32 uur of meer per week.
  • Begeleiding en coaching, zodat je je optimaal ontwikkelt.
  • Leuke collega’s!

Actuele stagevacature(s) kantoor: